tool tip canva.com

Heb jij ook zo’n moeite om al je social media uitingen vorm te geven, lees nu mijn tool tip over Canva.com? Iedere social vraagt om een ander format. Maar waar moet je de informatie vandaan halen welk formaat je voor wat medium moet gebruiken? En laten we het dan nog maar niet hebben over inspiratie, want waar haalt iedereen die creativiteit vandaan?

Heel makkelijk, op https://buff.ly/1NbodMC

Canva is een online grafische designtool speciaal gericht op niet-designers. Door te slepen van vaste blokken kan je heel makkelijk ontwerpen voor social media en andere marketingcontent, zoals facebook headers, instagram posts, blogafbeeldingen en advertenties. Ook documenten, posters, flyers en uitnodigingen maak je makkelijk met Canva.

Canva heeft een gratis en een betaalde versie. Bij de betaalde versie kan je kleurcodes en lettertypes instellen maar probeer eerst even de gratis versie deze werkt prima en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vond je de tool tip Canva.com interessant? Lees meer tool tips op mijn blog pagina

Laat een reactie achter